Benodigdheden

Ingrediënten, hulpmiddelen, boeken, kunststof zeef en lepel, fermentatiepot, etc.

Hier vind u alles wat u nodig heeft voor de kefirbereiding, zoals kefirpotten en fermentatiepotten in soorten en maten, verwerking, bewaring, pH meten (zuurtegraad), gebruik, doe het zelf etc.

Hierboven vind u productgroepen via submenu's.

Hieronder vind u de diverse benodigdheden die u nodig heeft voor de bereiding van kefir of kombucha, of de reiniging daarvan. Zoals karaffen, sapflessen, kunststof lepels en mengkommen, warmtematjes (verwarming kefirbereiding op kamertemperatuur in koude(re) ruimtes).

Wat hebt u echt nodig om kefir te maken en wat is optioneel?

Per product wordt aangegeven of het echt noodzakelijk is voor het verwerken en bereiden van de kefir, of dat het optioneel is. Via de pagina 'Info over kefir' vind u dezelfde informatie, maar dan overzichtelijk bij elkaar.

Wees gerust, wat u echt niet nodig hebt zullen we ook zeker niet aanbevelen.

tags: pH-meter, pH strips, pH-strips, drinkfles, mengkom, beslagkom, kefirlepel, karaf, sapkan, warmtemat, thermometer, baking soda, weckpot, weck pot, wekpot, siliconen deksel

Sorteer op
Sorteer op
© 2011 - 2021 Kefirshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel