Kefir en wetenschap

Vorige Artikel 9 van 12 Volgende

Wetenschap en kefir

Hier vind u een overzicht van betrouwbare wetenschappelijke publicaties en links waar probiotica in zijn algemeenheid, of kefir in het bijzonder, genoemd worden. Meestal betreft dat melkkefir, aangezien die van oudsher het meest bekend is. Maar misschien ook omdat de diversiteit qua bacteriestammen en gistkiemen een stuk groter is dan bij waterkefir.

Maar de laatste tijd zie je een toegenomen belangstelling voor waterkefir en dus ook wat meer 'wetenschappelijke interesse'. Dat juichen we alleen maar toe natuurlijk.

Kefir

Probiotica algemeen

Gebruikte bronnen

Wordt aan gewerkt; is nogal een klus :(
Op de andere pagina, "Kefir en gezondheid" zijn al wel relevante links opgenomen.

Wordt vervolgd!

wetenschap.jpg

┬ę 2011 - 2021 Kefirshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel