Alles over fermenteren

Boek: “Lekker en gezond fermenteren” van Cathrin Brandes

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 24,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 2 stuks

Inhoud kort

Alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd - Van zuurkool tot kefir: heerlijke recepten voor gefermenteerde groenten, fruit, melkproducten en meer.

Samenvatting

Kort gezegd betekent fermenteren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van levensmiddelen. Het bijzondere aan gefermenteerd voedsel is dat het heel gezond is, het immuunsysteem versterkt en de darmflora verbetert. Maar hoe gaat het fermentatieproces precies in zijn werk? Cathrin Brandes houdt zich al jaren bezig met dit onderwerp en legt op een eenvoudige manier uit wat er achter een goede fermentatie zit, welke levensmiddelen er het meest geschikt voor zijn en welke lekkere gerechten je ermee kunt maken: zuurkool, kimchi, kombucha, zuurdesem... De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij dit waardevolle boek zul je snel zelf een expert in fermentatie worden!
 

Review Kefirshop

Dit boek gaat wat meer in op de fermentatiebeginselen en neemt je echt stap voor stap bij de hand. Ideaal voor 'fermentatiebeginners' dus.
Verder is het visueel (kleurcategorieën) en structuurtechnisch goed en praktisch ingedeeld. Er wordt gewerkt met een kantlijn met ingrediënten, hoeveelheid eindresultaat na alle inspanningen, benodigde tijd etc.
Ook als naslagwerk en om snel iets op te zoeken geschikt.

Hier vind u een inkijkexemplaar.
 

Boekgegevens

AuteurCathrin Brandes
UitgeverDeltas
SoortMet illustraties
TaalNederlands
Pagina's224
KaftHardcover
Gewicht1,06 kg
Druk1
DatumSeptember 2019
NUR449
ISBN139789044754476
Product breedte214 mm
   dikte26 mm
   lengte271 mm

Lengte
24 cm

Breedte
19,5 cm

Hoogte
2,5 cm

Barcode
9789044754476

Gewicht
0,45 Kg

Producent
Deltas

© 2011 - 2020 Kefirshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel