Veel recepten en bereidingswijze
Boek Waterkefir en Melkkefir
Inhoud kefirboek, over melkkefir en waterkefir
Dit boek, geschreven door de Vlaming Peter Bauwens, beschrijft hoe de kefir (zowel melkkefir als waterkefir) te verwerken tot een overheerlijke drank met zeer diverse smaakkarakteristieken en beschrijft een aantal overheerlijke en bovenal gezonde recepten, met kruiden, vers en gedroogd fruit etc.
Let op: Dit zijn de laatste boeken van deze druk. Er zal geen herdruk meer volgen. Wij hebben de laatste exemplaren bij de uitgeverij opgekocht, dus op enig moment zijn ze elders niet of nauwelijks meer te verkrijgen. Als onze voorraad op is, volgt er dus ook geen nieuwe meer.
Bereidingswijze en andere kefirmogelijkheden
Wilt u wat meer doen met kefir dan de traditionele bereidingswijze? Bent u wellicht geïnteresseerd hoe je met behulp van kefir zeer waardevolle voedingsstoffen uit vooral zaden kunt winnen, die anders het maag/darmkanaal passeren zonder opgenomen te worden? Wilt u met verse vruchten en kruiden werken? Ook het vervaardigen van kaas en kwark op basis van kefir komt aan de orde.
Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en dit boek kan daarbij een goede hulp zijn.
Boekgegevens
Titel: Schrijver: Uitgeverij: Uitvoering: ISBN: NUR: Druk: Aantal blz. | Waterkefir | Melkkefir, lekker, gezond en zó klaar. Peter Bauwens Deltas, België-Nederland Paperback 9789044736342 440/860 2e druk, 2013 72 |
Mutatiedatum: 23-05-2022
Lengte
20 cm
Breedte
19 cm
Hoogte
0,7 cm
Barcode
9789044736342
Gewicht
0,275 Kg
Producent
Deltas & Peter Bauwens