Gezond fermenteren, veel recepten

Verrot gezond

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Het 'Verrot gezond' boek in het kort

In zijn nieuwe kookboek 'Verrot gezond' geeft Christian Weij, naast een heldere uitleg van hoe de bacteriën in ons lichaam werken, een groot aantal recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten. Van groente & kruiden, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel tot vlees en vis. Door dagelijks verschillende soorten gefermenteerde producten te eten en te kiezen voor voeding die je eigen darmbacteriën stimuleren, kunnen we de natuur een handje helpen en onze gezondheid verbeteren.

Van zijn eerste boek 'Verrot lekker' zijn inmiddels ruim 15.000 exemplaren verkocht. Christian laat je zien dat als je deze klassieke techniek, op innovatieve en verfijnde wijze toepast, de mogelijkheden oneindig zijn! Nico Klaver Restaurateur & chefkok restaurant 't Kalkoentje, Rhenen Christian presenteert oude wijsheden in een fonkelnieuw jasje. Fermentatie-bacteriën kunnen ons helpen bij het bereiden van lekkere, houdbare en veilige producten, maar zijn ook onze bondgenoten op het gebied van gezondheid.

Christian laat je ervaren dat gezonder worden en genieten van eten en bereiden prima samen kunnen gaan.

Ir. Ralph Moorman Levensmiddelentechnologie, gezondheidscoach en bedenker hormoonfactorconcept.

Inkijkexemplaar

Met dank aan Bol.com, vind je hier een inkijkexemplaar van Verrot gezond.

Boekgegevens

Auteur

Christian Weij

UitgeverBertram + De Leeuw
SoortMet illustraties
TaalNederlands
Gewicht1,041 kg
Druk1
Datumjuni 2019
NUR440
CoverPaperback
Bladzijden288
ISBN13

9789461562517

Product breedte240 mm
   dikte29 mm
   lengte196 mm


Mutatiedatum: 08-03-2023

Lengte
24 cm

Breedte
19,6 cm

Hoogte
2,9 cm

Barcode
9789461562517

Gewicht
1 Kg

Producent
Bertram en De Leeuw

Kefir?
Nee

Eigen product?
Nee

© 2011 - 2023 Kefirshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel